کاکائو از درخت تا دانه+تصاویر
خبرگزاری فارس: شاید با نگاه به این درخت باورتان نشود که یکی از خوشمزه ترین خوردنی های دنیا از دانه های نهفته در میوه آن تولید می شود.
- Tweet
-
به گزارش سرویس خواندنیهای خبرگزاری فارس، کاکائو درخت حساسی بوده و نحوه کشت و نگهداری آن در طعم نهایی محصولش بسیار موثر است. این درخت به نور مستقیم خورشید حساس است از این رو در مزارع کاکائو ردیف هایی از درختان بلند تر از این درخت می کارند تا سایه آن مانع رسیدن نور مستقیم به درخت شود، نوع این درختان نیز در بو مزه نهایی دانه های کاکائو موثر است.
چینش محصول ار این درخت باید با دقت صورت گیرد و در هنگام چینش نباید به تنه یا برگهای آن آسیبی وارد شود. از این رو میوه کاکائو را با دست می کنند. چنان چه کاکائو به موقع برداشت شود از هر درخت تا دو کیلو کاکائوی خشک شده بدست خواهد آمد ضمنا زمان چینش میوه نیز در طعم محصول بسیار موثر است.
برای رسیدن به دانه های کاکائو باید میوه آن به دقت باز شود و دانه ها که در پوشش لزجی قرار گرفته اند را خارج کرد. این دانه ها محصول اصلی درخت هستند و پوشش سفید رنگ دور آن که شیرین هم هست. نقش موثری در طعم و بوی گیاه دارد.
پس از خارج کردن دانه های کاکائو از دل میوه آنها را خشک می کنند و خود میوه هم پس از خشک شدن تبدیل به یک کود طبیعی بسیار موثر برای درخت می شود که از آن در مزارع استفاده می شود.
این داستان کشت میوه ای است که از آن یکی از خوشمزه ترین خوراکی های دنیا تولید می شود، میوه ای که تولید آن از زمان کاشت درخت تا چیدن محصول بسیار ظریف و حساس است و هر بی دقتی باعث می شود که طعم و بوی محصول آن کیفیت مناسب را نداشته باشد. البته امروزه کار خانه های تولید کاکائو به این موضوع زیاد توجهی ندارند وبا افزودن طعم دهنده ها و مواد شیمیایی سعی در بهتر کردن طعم محصول خود دارند.
نظرات شما عزیزان:
برچسبها: